In 1 dag je bromfietstheorie op zak

Bij Theoriegarantie.nl heb je voor €130,-* je bromfietstheorie binnen 24 uur op zak. Je kan je bromfietstheorie-examen doen vanaf 15,5 jaar. Onze theorieles bereidt je in 7 a 8 uur volledig voor op het officiële CBR theorie-examen. Aansluitend maak je het theorie-examen bij het CBR bij ons om de hoek. Je hebt dan direct je bromfietstheorie-examen op zak!

*€ 30,- krijg je retour als je bij ons ook je praktijk gaat doen, deze krijg je retour op de dag van praktijk. Voor brommerpraktijk kan je aanmelden via:

Inhoud theorieles bromfiets

Voordat je met je praktijklessen kan beginnen, moet je eerst je theorie-examen bromfiets hebben. We beginnen van vooraf aan met de leerstof, dus je hoeft vooraf niets te leren. We leren je alleen de theorie die relevant is voor bromfietsers. Daarom is deze les korter dan de auto theorieles. Aan de hand van voorbeeldsituaties op een smartboard wordt de theorie uitgelegd en besproken. Daarna oefen je diverse proefexamens. Dit alles zonder theorieboeken.

Met onze speciaal ontwikkelde lesmethode is de kans dat je in één keer slaagt zo goed als zeker.

  • Verkeersregels voor de bromfiets
  • Verkeersinzicht
  • Verantwoord rijgedrag
  • Milieu en voertuigtechniek
  • Proefexamens met de meest actuele vragen

Waar bestaat het bromfietstheorie-examen uit?

Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Daarbij komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.

  • Het examen duurt ongeveer 30 minuten
  • Je krijgt meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen
  • Het examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er 44 goed moet hebben
  • Je ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie op een computerscherm en je beantwoord de vraag op het touchscreen.

Kosten

€ 130,- inclusief het CBR-examen en lesgarantie*. Ook voor je praktijk ben je bij ons aan het goede adres. Mocht je een pakket voor praktijk bij ons afnemen dan krijg je 30 euro korting op onze theorie. Praktijk kun je dus alvast reserveren bij aanvraag van theorieles. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig, binnen die tijd moet je dus ook je praktijkexamen behalen.

Bromfiets theorie cursussen

Bromfiets theorie 27 en 28 mei

Examens 14.00 en 14.20 uur

Geen plekken beschikbaar

Aanmelden

Bromfiets theorie 11 en 12 juni

Examens 14.00 en 14.20 uur

10+ plekken beschikbaar

Aanmelden