Let op! Wegens corona zijn er beperkt aantal examens, reserveer je examen zelf op www.cbr.nl i.v.m. examencapaciteit.
Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

Ervaringen van anderen

Deel ook je ervaring

Een geweldige rijschool! In één keer mijn scooter theorie-examen gehaald. Super duidelijke lessen. Op naar de praktijk...
Sophie S.
Vandaag gewoon geslaagd ! Na 2 dagen cursus gehad te hebben van Patricia. Super duidelijke uitleg !!
Romy
Ik had zondag en maandag een cursus en ben zojuist geslaagd voor mijn auto theorie. Ik heb veel van de cursus opgestoken alles wat we behandeld hebben kwam in mijn examen terug. Zeker een aanrader!
Calvin Goedee
Top rijschool. Allebei mijn kinderen in 1 keer geslaagd voor brommer theorie en praktijk. Dochter ook voor auto theorie in 1keer.pluim voor patricia en fred
Audrey mayer
Super rijschool, Vriendelijke mensen en goeie uitleg bij de dagcursus voor je theorie... ook nog is gezellige rij instructeur :) zeker een aanrader!
Kaylee
Dankzij patricia ben ik in 1 keer geslaagd! Top uitleg en heel duidelijk. Zeker een aanrader!!
Salma
Prima cursus, theorie is niet mijn ding, maar alles was duidelijk en in één keer geslaagd vandaag, Bedankt!!
B Schreurs
Helaas ben ik gezat voor mijn theorie op 7 fouten , Na een 2 daagse cursus. Het is een goede cursus alleen jammer dat mijn examen een week later pas ingepland werd.
Tarik Naji
Helemaal tevreden. In 1x geslaagd voor de auto theorie afgelopen maandag. Ze nemen de tijd voor je en geen enkele vraag is een domme vraag bij ze. Groetjes Nasr ????
Donutjongen
Scooter en auto thoriecursus allebij hier gevolgd en 0 fouten bij cbr???? Het is het echt waard
Erdem
Top! In 1x geslaagd voor theorie en praktijk! Ze nemen de tijd voor je.
D
Super rijschool. Bromfietsrijbewijs voor je zoon of dochter? VRAAG NAAR FRED
Bianca Beekman
Na mijn scooter theorie en praktijk te hebben gehaald, ook mijn theorie auto in 1x behaald. Hakan bedankt voor de twee dagen cusrsus,????
Justin
Zowel theoriepakket als praktijkcursus met examen voor brommerrijbewijs gedaan. In 1 keer geslaagd. Super goede rijschool met vriendelijke mensen die je alle kneepjes en valkuilen leren. Nogmaals super bedankt. Kan het iedereen aanraden
Selien Schurink
hoi ik was op een punt na geslaagd toen de volgende dag nog een plekje over voor mij en geslaagd .
Amaris
Na 2 eerdere positieve ervaringen dit jaar voor zijn brommer theorie en praktijk is onze zoon ook ook dit keer met vlag en wimpel geslaagd voor zijn auto theorie! Super hoe jullie dit doen! Theoriegarantie is zeker een aanrader!
Boers
Alles word netjes uitgelegd je kan alles gewoon vragen met nog 2 andere vrienden theorie gedaan en alle 3 maar 2 fout en we waren binnen 10 minuten klaar #MOTOR
Davut
onze zoon heeft gisteren in een keer zijn motor theorie gehaald ,hij was in 6 min klaar en maar 2 fout heel fijn is ook dat het 2 cursus dagen zijn een middag en dan de dag er op weer verder ,daarna ga je meteen voor je examen ! bedankt theorie Garantie voor de goede uitleg !
laskowski
Ineens bedacht onze zoon een paar weken terug om toch maar even “snel” zijn scooterrijbewijs te willen halen deze zomer. Prima klassikale uitleg en begeleiding want met maar 1 fout tijdens het examen (ADD en dyslectie) stond hij zelf versteld van het resultaat. Na 3 weken stond zijn praktijkdag gepland en ook die dag kwam jij jubelend thuis! Kortom... een blij kind en trotse ouders! Theoriegarantie super bedankt en jullie zien hem snel weer terug voor zijn volgende theoriecursus.
Boers
Echt een top rijschool. Twee daagse teorie cursus gevolgd en met 2 fout geslaagt. En mijn praktijk in een keer gehaald. Echt een top uitleg wordt er gegeven met extra begeleiding waar dat nodig is. TOP RIJSCHOOL !!!!!????????????
Jean
GESLAAGD!! Ik raad iedereen aan om hier je theorie en praktijk te doen, super ervaring gehad. Vandaag tijdens mijn scooter praktijk is alles super duidelijk uitgelegd en een vriendelijke meneer die iedereen de tijd geeft om zij of haar vraag te stellen en fout te corrigeren. zeker een aanrader!!!
Ilias
Na een tweedaagse cursus bij jullie, heb ik mijn examen meteen gehaaald. De eerste keer dat ik theorie examen gedaan heb, en dankzij jullie meteen geslaagd. Dankjewel!!
Zohra
Je slaagt 100%%%
Wim
Vandaag geslaagd met 2 fout! Top cursus, zeker aan te raden! Bedankt Hakan!
Jordy
In een keer geslaagd, met 2 fouten! Het fijne aan 2 dagen is, dat je er even een nachtje over kan slapen en het kan laten bezinken. Helemaal top! Ik kan deze curcus aanraden:)
Femke
Vandaag geslaagd voor mijn praktijk scooter.. Bedankt voor de goede service, Patricia en instructeur Fred.
Justin
Vandaag geslaagd in 1x Dankje wel Patricia voor de goede uitleg
Ashley
Vandaag geslaagd! Super goede les gehad van Patricia. Theorie garantie is zeker een goede aanrader.
Willianne
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn examen!! Maar liefst 1 fout bij kennis en inzicht. Top cursus, bedankt Patricia & Hakan!
Babette
2 dagen cursus gehad en GESLAAGD!!! BEDANKT THEORIEGARANTIE!!
Yesim
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn theorie examen , door Patricia. Vrouw die sterk in der schoenen staat en weet wat ze zegt. Alles is goed uitgelegd en kwam precies zoals verteld voor in de theorie examen. Top!!!
Khautar
Super ! Goed uitgeled, heel dudelijke en makkelijker manier om te leren . Gewoon Topper ! Bedankt Patricia.
Menuka
Eerder examen gedaan door zelf te leren. Gezakt voor het examen. Ok, uiteindelijk toch de cursus gedaan. Goede en duidelijke uitleg, simpele en makkelijke ezelsbruggetjes. Vermoeiend zo'n avond en hele ochtend alleen maar zitten, kijken en luisteren. Maar eenmaal achter het scherm bij het CBR herinner je jezelf toch echt wel wat er werd verteld tijdens de cursus. En ja hoor, geslaagd! Zeker een aanrader! Bedankt Hakan!
Joanne
Perfect! Heel goed uitgelegd en precies wat je moet weten! 1 foutje maar. Bedankt Patricia!
Tim Vlug
Top uitleg. Ik vroeg me af of het überhaupt af of er betere uitleg bestaat. Smartboard duidt dingen aan. De docent legt uit hoe je aan je antwoord moet komen, niet alleen wat het antwoord is. In 1 keer geslaagd MAAR: dit geld alleen als je heel goed oplet (wat wel moet wat de docent motiveert jou)! ZEKER AANRADER 5/5 sterren.
Zakaria amraoui
Gisteren en vandaag cursus van Patricia gehad! 1 woord: TOP! Dankzij theoriegarantie geslaagd!
Tom den Boer
Dit is de beste manier om te leren en daarna examen te doen vriendelijke mensen die je op je gemak stellen een aanrader.
Melvin
Gister en vandaag cursus gehad van Patricia en geslaagd! Goede duidelijke uitleg en zeker de moeite waard om het te volgen zo 2 daags cursus
Chantal
Vandaag voor de 6e keer mijn theorie examen gedaan. De 1ste keer bij theoriegarantie cursus gedaan en geslaagd!! Ik ben super blij en het is een echte aanrader bij hun! Goede uitleg gehad. Dank je wel Hakan en Patricia! :)
Christel den Dulk
Super! Gistermiddag en vandaag cursus gehad van patricia en direct geslaagd! Goede en duidelijke uitleg! Zeker een aanrader niet twijfelen en gewoon doen !
Mercedes jacobs
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn theorie examen. Dankzij Patricia en Hakan. Toppers!
Btissam
Patricia bedankt! U was duidelijk We kregen tijd Het was gezellig Nee niet toeteren bij paarden 130 euro 2 dagen les en je theorie in je zak Een aanrader voor iedereen Al die andere zijn onzin En haal theorie bij theoriegarantie!
Emre tilki
super goed bedrijf. voor theorie en praktijk in 1x geslaagd. zeker een aanrader
Kaylee
Heel erg bedankt aan Patricia! İn 1x geslaagd dankzij theoriegarantie. Echt een aanrader alles was heel erg duidelijk uitgelegd.
İn 1x
Zonder extra tijd i.v.m. zijn dyslexie toch in één keer geslaagd voor zijn theorie met maar 3 fouten. Helemaal top! Dank Patricia!
Marjolein
super bedankt! ik ben in 1 keer geslaagd heb er goed van geleerd echt een aanrader word goed en duidelijk uitgelegd!
Kimberly
Super bedankt hakan heb er veel van geleerd echt een aanrader groetjes sylvia
sylvia van't foort
Zeer tevreden over Hakan. Mijn hele familie is me gevolgd en vele blijven me volgen om ook bij Hakan les te volgen. Hij is supergoed en heel aardig. En je slaagt sowieso! Heb mijn theorie al 6 jr geleden bij hem gehaald maar wou ook mijn ervaring achterlaten bij het aanmelden van mijn zusje.
Btissam Bouhdoud
Vandaag theorie examen gedaan en.....geslaagd. Bedankt patricia van theorie garantie.
Nikita kramer
Jaaaa superles van Patrica. 1x geslaagd met maar 3 fout. Ik beveel ieder die zijn theorie wilt halen aan bij Patricia. Het is echt het geld dik waard. Super gedaan Patrica !
Wesley

Foto's van onze cursisten