Reserveer je eigen CBR-examen en krijg korting!

Er zijn op dit moment volop theorie examens aanwezig bij het CBR. Opleiders kunnen geen examen meer inkopen zonder naam.

Het voordeel van zelf theorie examen reserveren is:

Jij bepaalt zelf waar, wannneer en hoe laat jij je examen wilt doen; Een gereserveerde examen mag je 3x van datum en tijd veranderen; Je kan dan eerder een examen doen en zo voorkom je onnodige vertraging om je rijbewijs te halen. Je hebt alles in eigen beheer en bent niet afhankelijk van ons als er iets gewijzigd moet worden aan jouw examen. Ga naar mijn.cbr.nl (hierbij moet je inloggen met je digid) en examen reserveren.

En je krijgt bovendien ook nog eens van ons korting

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor machtigen op mijn.cbr.nl met je digid, ons rijschoolnr. Is 3345G8 Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

Mondeling theorie examen

Pakket 3 = €135
4 dagdelen les
(Zelf examen inboeken via mijn.cbr.nl met digid code inlogen en individueel examen reserveren)

Bel ons op voor cursus in te plannen of vul hieronder je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Individueel examen leest een examinator voor bij het CBR. Hierbij heb je een hogere slaagkans maar kunnen wij geen garantie geven.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van TheorieGarantie.nl en bevestig hierbij deze te hebben gelezen en begrepen.