Reserveer je eigen CBR-examen en krijg korting!

Er zijn op dit moment volop theorie examens aanwezig bij het CBR. Opleiders kunnen geen examen meer inkopen zonder naam.

Het voordeel van zelf theorie examen reserveren is:

Jij bepaalt zelf waar, wannneer en hoe laat jij je examen wilt doen; Een gereserveerde examen mag je 3x van datum en tijd veranderen; Je kan dan eerder een examen doen en zo voorkom je onnodige vertraging om je rijbewijs te halen. Je hebt alles in eigen beheer en bent niet afhankelijk van ons als er iets gewijzigd moet worden aan jouw examen. Ga naar mijn.cbr.nl (hierbij moet je inloggen met je digid) en examen reserveren.

En je krijgt bovendien ook nog eens van ons korting

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor machtigen op mijn.cbr.nl met je digid, ons rijschoolnr. Is 3345G8 Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

In 1 dag je motortheorie op zak

Bij TheorieGarantie.nl kun je voor €100,-(excl. examen)  je motortheorie op zak hebben. Je mag al vanaf je 17e jaar je motortheorie-examen doen. Onze theorieles bereidt je volledig voor op het officiële CBR theorie-examen. Het examen maak je bij het CBR.

Wij geven ook Motorpraktijk, zie www.motorrijbewijs.nu.

Inhoud theorieles motor

Bij de motortheorieles gaan we er vanuit dat je het autotheorie-examen al gehaald hebt. Daarom is de les korter dan de theorieles auto. Mocht dit voor jou niet het geval zijn, leer dan even van te voren verkeersborden. Aan de hand van voorbeeldsituaties op een smartboard wordt de theorie uitgelegd en besproken en oefen je daarna proefexamens. Dit alles zonder theorieboeken. Met onze speciaal ontwikkelde lesmethode is de kans dat je in één keer slaagt zo goed als zeker. Onderwerpen zijn:

  • Verkeersregels voor de motor
  • Verkeersinzicht
  • Verantwoord rijgedrag
  • Milieu en voertuigtechniek
  • Proefexamens met de meest actuele vragen

Waar bestaat het motortheorie-examen uit?

Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Daarbij komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.

  • Het examen duurt ongeveer 20 minuten
  • Je krijgt 50 vragen: meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen
  • Je moet 44 vragen of meer goed hebben
  • Je ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie op een beeldscherm (touchscreen)  en je beantwoord de vraag via het beeldscherm.

Kosten

€ 100 exclusief het CBR-examen. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig, binnen die tijd moet je dus je ook praktijkexamen behalen.

Ook voor Motorpraktijk zit je bij ons aan het goede adres. Zie onze website www.motorrijbewijs.nu of bel ons 06-48201120

 

 

 

 

 

Motor theorie cursussen

» Hieronder zie je de komende 10 cursussen, klik hier en bekijk alle cursussen.

Er zijn geen motor theorie cursussen gepland momenteel