Reserveer je eigen CBR-examen en krijg korting!

Er zijn op dit moment volop theorie examens aanwezig bij het CBR. Opleiders kunnen geen examen meer inkopen zonder naam.

Het voordeel van zelf theorie examen reserveren is:

Jij bepaalt zelf waar, wannneer en hoe laat jij je examen wilt doen; Een gereserveerde examen mag je 3x van datum en tijd veranderen; Je kan dan eerder een examen doen en zo voorkom je onnodige vertraging om je rijbewijs te halen. Je hebt alles in eigen beheer en bent niet afhankelijk van ons als er iets gewijzigd moet worden aan jouw examen. Ga naar mijn.cbr.nl (hierbij moet je inloggen met je digid) en examen reserveren.

En je krijgt bovendien ook nog eens van ons korting

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor machtigen op mijn.cbr.nl met je digid, ons rijschoolnr. Is 3345G8 Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

Veelgestelde vragen

Ik wil een cursus inboeken met examen. Er staat onder voorbehoud beschikbaarheid CBR?

Reserveringsregels zijn bij het CBR veranderd sinds augustus 2019. Pas na aanmelding kunnen wij een examen inboeken bij CBR. Dat kan betekenen dat wij aansluitend aan de les of voor die week geen examen meer kunnen inboeken. Wij bellen je dan om een nieuwe afspraak te maken.

Kan ik zelf ook examen inboeken?

Ja via mijn.cbr.nl kan je inloggen met digid code en kan je zelf een examen inboeken

Wat is het voordeel van zelf examen inboeken?

* Een kandidaat heeft zelf de mogelijkheid om in de gaten te houden of er extra examens worden ingezet door CBR waardoor je eventueel eerder kan komen.

* Het is goedkoper

* De kandidaat heeft vaak meer mogelijkheid om een examen in te boeken dan wij als opleider krijgen.

Waarom 2 dagdelen les volgen ipv 1 dagdeel?

1 Dag is teveel uren en teveel informatie wat je kan verwerken. Hierdoor raak je vermoeid en gaat je concentratie vermogen naar beneden. Hierdoor wordt je slagingskans kleiner. Wij doen 2 dagdelen waardoor 1e dagdeel verwerkt kan worden en dan de 2e dagdeel met nieuwe informatie en herhaling van 1e dagdeel. Gevolg is een hogere slagingskans.

Wat is garantie?

Garantie houd in dat als je niet slaagt voor je examen de 1e keer dat je voor 50 euro opnieuw cursus mag volgen. Dit is alleen de 2e keer en binnen 2 maanden na je 1e examen. Zie algemene voorwaarden wanneer je hiervoor in aanmerking komt.

Waarom moet ik een aanbetaling doen ook al kies ik voor optie contant?

Dit is alleen als je wilt dat wij een examen inboeken. Dit is de aanbetaling voor het examen wat wij reserveren bij het CBR. Dit examen kunnen wij niet meer annuleren en dragen het examengeld af aan het CBR.

Kan ik nog annuleren of wijzigen?

De cursus kan je nog annuleren. Heb je met examen aangemeld, dan kunnen wij alleen het examen wijzigen en niet meer annuleren. Wijzigen moet wel minimaal 7 dagen voor het ingeboekte examen gebeuren.

Kan ik restitutie krijgen?

* De vooruitbetaling van 50 euro kunnen wij niet meer terugstorten na het reserveren van het examen bij het CBR. Dit examen reserveren wij direct na aanmelding.

* Heb je het volledige bedrag online betaald en met examen aangemeld, dan brengen wij 50 euro in mindering en restant storten wij terug.

* Heb je zonder examen en cursus online betaald? Dan storten wij het volledige bedrag terug. Voorwaarde is dat wij per email 24 uur voor aanvang van les een annulering hebben gehad.

Wie is de eigenaar?

Deze theorieschool is van Hakan. Hakan geeft als 1 van de eerste sinds 2008 in Utrecht theorieles en heeft een goede naams bekendheid. Vele rijscholen sturen leerlingen naar ons.

Geven jullie ook op zaterdag les?

Nee, wij geven alleen in het weekend op zondag les.  De zondag alleen omdat deze het meest aansluit op een eventuele examen die altijd doordeweeks valt.

Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar?

Wij zijn vaak op maandag en dinsdag slecht bereikbaar i.v.m. lesgeven. Wij bellen dan meestal terug. Na 17.00 uur nemen wij de telefoon niet meer op en op zaterdag zijn wij gesloten. Deze telefoontjes bellen wij ook niet terug. Wanneer wij niet bereikbaar zijn stuur ons dan een mailtje deze lezen wij altijd en reageren daar op terug: info@theoriegarantie.nl

Kan ik telefonisch reserveren?

Je kan niet telefonisch reserveren omdat wij een aantal gegevens moeten weten. En wil je dat wij examen inboeken wordt er een vooruitbetaling gevraagd, wat online betaald kan worden.

Wat zijn de kosten?

Cursus zonder examen is 85 euro. Reserveer eerst een examen en dan pas cursus inboeken. Want zonder examen heeft de cursus geen zin.

Cursus met examen is 135 euro. Wanneer wij geen examen meer in kunnen boeken bij het CBR zetten wij deze mogelijkheid uit. Ongeveer is er een wachttijd van 3 maanden voor examen bij het CBR.